Onze boomkwekerij bestaat reeds sinds 1947, het jaar waarin Frans Van Dyck begon met het kweken van fruitbomen en bloemen. In die tijd was de tuin hoofdzakelijk een groente- en fruittuin, een siertuin was voor weinigen weggelegd.

Tijdens de jaren ‘60 werden de aardappelen in de voortuin vervangen door een gazon en sieraanplanting. De kwekerij groeide in die periode snel uit en werd een begrip tot ver buiten de streek.

Gebeten door de groene microbe nam Jos in 1972 het bedrijf van  zijn vader over. Doorheen de jaren ‘70 en ‘80 werd het gamma langzaam maar zeker veranderd. Aan een ding werd nooit geraakt, de kwaliteit van de planten, verkregen door jarenlang vakmanschap.

Sinds 1996 baten Jos en zoon Peter samen de boomkwekerij uit.

We kunnen stellen dat een boomkwekerij niet zo sterk verschilt van vroeger. Natuurlijk wordt er gebruik gemaakt van moderne machines en produktiemethodes. Maar het echte vakmanschap en de passie is gebleven. Hierdoor kunnen wij u al meer dan 75 jaar een ruim aanbod van betaalbare kwaliteitsprodukten en goede service bieden.

Wij nodigen u graag uit in onze kwekerijen om u te overtuigen van de goede kwaliteit en uitgebreide keuze.