OPGELET: de bestelde planten moeten afgehaald worden op onze kwekerij, tenzij op voorhand anders afgesproken. Leveren binnen België is in sommige gevallen mogelijk, maar afhankelijk van de bestelde planten en steeds tegen transportvergoeding. Transport gebeurt door onszelf of een transportfirma. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. We organiseren geen vervoer buiten België, met uitzondering van grote bestellingen (volle vracht).
Aangezien onze kwekerij zich uitstrekt over verschillende percelen, is het niet steeds mogelijk om alles direct mee te nemen. Een aantal soorten bevinden zich in het plantencentrum en kunnen onmiddellijk meegenomen worden.
Om uw bestelling met zorg en zo volledig mogelijk klaar te kunnen maken, vragen wij u om een bestelling MINIMUM 1 WEEK op voorhand door te geven via de website, e-mail, telefoon of fax, met vermelding van de afhalingsdag en uw telefoonnummer. Gebruik aub steeds de correcte Latijnse benaming zoals vermeld in onze catalogus.

Niet alle vermelde planten (en maten) zijn steeds beschikbaar. Sommige zijn schaars en snel uitverkocht. Wij informeren u graag over de beschikbaarheid van bepaalde soorten.

Geleverde goederen worden nooit teruggenomen of omgeruild.